Προώθηση Ιστοσελίδων (Internet marketing)

Η προώθηση ιστοσελίδων ενός δικτυακού τόπου είναι μία μεγάλη ευκαιρία αλλά και μία μεγάλη πρόκληση ιδιαίτερα εάν η αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε είναι κορεσμένη. Η κατανόηση της αγοράς, των τάσεων και των στρατηγικών που ακολουθούνται σε αυτή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας.

Μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητά σας και επιβληθείτε στον ανταγωνισμό εντάσσοντας στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, σύγχρονες στρατηγικές Internet marketing και διαφήμισης (πχ Google AdWords). Στοχεύστε στην αγορά, προσελκύστε νέους πελάτες και μειώστε δραστικά τα κόστη διανομής και διαφήμισης.

Η προσέγγιση μας στην προώθηση των δικτυακών τόπων (Web marketing) δε περιορίζεται μόνο στη κατάταξη τους στις μηχανές αναζήτησης, αλλά επικεντρώνεται σε μία ολοκληρωμένη στρατηγική η οποία ειναι ικανή μέσω συγκεκριμένων δράσεων marketing να βελτιώσει το δικτυακό τόπο και να αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Μεταξύ άλλων οι δράσεις web marketing οι οποίες εφαρμόζονται είναι οι ακόλουθες:

  • Βελτιστοποίηση Δικτυακού Τόπου (Search Engine Optimization)
  • Προώθηση μέσω Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebbok, Twitter, GooglePlus, κλπ)
  • Ανάλυση Απόδοσης Δικτυακού Τόπου
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Marketing
  • Pay-Per-Click Marketing (AdWords)
  • Marketing μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομίου

Η υπηρεσία προώθηση ιστοσελίδων που προσφέρουμε είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων που υλοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε συνεργασία με internet marketers και προσφέρει την ολοκληρωμένη προσέγγιση στις ανάγκες σας.

 

Προώθηση Ιστοσελίδων (Internet marketing)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η ιστοσελίδα σας μπορεί εκμεταλλευτεί την υπηρεσία προώθηση ιστοσελίδας ή για να δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση με εκείνους που ψάχνουν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας (website usability & user optimization) μέσω της: φόρμα για προσφορά ή τηλεφωνήστε μας εδώ: 210 2910519. Το website usability & user optimization όπως όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες από την jalp είναι προσορμισμένη στις ανάγκες τις δικής σας εταιρίας σας. Καθώς η χρηστικότητα ενός website (η εμπειρία του χρήστη) είναι η διαφορά μεταξύ μιας αποτελεσματικής και μιας αναποτελεσματικής ιστοσελίδας.

partners 1