Φιλοξενία Ιστοσελίδων (web hosting)

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη λειτουργία ενός website και η jalp δίνει μεγάλη βάρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Το web hosting καθορίζει την ταχύτητα πλοήγησης, την αξιοπιστία του ιστότοπου και διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό γενικότερα την "παρουσία" της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και την εικόνα της εταιρείας.
Ένα αξιόπιστο web hosting εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών (service level) για τους χρήστες/πελάτες του δικτυακού σας τόπου, συμβάλλει αποφασιστικά στην λειτουργικότητα και στο user experience που αποκομίζει ο επισκέπτης και βοηθάει σημαντικά τo Search Engine Optimization.   
H jalp μπορεί να να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις οποιουδήποτε πελάτη προσφέροντας πακέτα για ποικίλες απαιτήσεις επισκεψιμότητας και χώρου καλύπτοντας τα υψηλότερα εγγυημένα επίπεδα διαθεσιμότητας και ασφάλειας.
Οι web server φιλοξενούνται σε ελληνικά datacenter, χρησιμοποιούν το ελληνικό δίκτυο της Otenet, ενώ η διαθεσιμότητα των servers είναι εγγυημένη στο 99,9% όσον άφορα λάθη του hardware άλλα και του δικτύου.
Τα πακέτα φιλοξενία μας περιλαμβάνουν ένα από πιο γνωστά συστήματα διαχείρισεις φιλοξενίας, το Plesk, το οποίο παρέχει ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.
 
 
φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικό datacenter & δίκτυο της Otenet και με  εγγυημένο uptime 99% (web hosting)

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδας και στο εξωτερικό μέσω των συνεργασιών της jalp

Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας που στοχεύουν σε αγορές του εξωτερίκου, η jalp έχει δημιουργήσει και συνεργασίες με τα πιο αξιόπιστα datacenters στον κόσμο. Για να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις ανάγκες τους για βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων τους στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στην γρηγορότερη ανταπόκριση μεταξύ του server και το πελάτη με αποτελεσμα να πετύχουν καλύτερή εμπειρία χρήσης.

"Χρόνος ανταπόκρισης μιας ιστοσελίδας επηρεάζετε από την κίνησης που λαμβάνει, τους πόρους που χρησιμοποιεί η κάθε σελίδα της, το λογισμικό του διακομιστή και τη λύση φιλοξενίας που χρησιμοποιεί. Για τη βελτίωση του χρόνου απόκρισης του server σας, αναζητήστε πρώτα σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την απόδοση, όπως αργή απάντηση των βάσεων δεδομένων σε ερωτήματα, αργή δρομολόγησης ή έλλειψη επαρκούς μνήμης και διορθώσετε τα. Ο βέλτιστος χρόνος απόκρισης του server είναι κάτω από 200ms." Google Developers

Τα datacenters αλλά βρίσκονται στις ΗΠΑ, Αγγλια, Τουρκία και Χονγκ Κονγκ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την διεύθυνση captain.host. Το captain.host είναι ένα τμήμα στις jalp που από εκεί μπορείτε να κλείσετε και όνομα της ιστοσελίδας που επιθυμητέ και το χώρο για τους server του εξωτερικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλοξενία, δημιουργία, προώθηση της ιστοσελίδας σας ή για να δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με εκείνους που ψάχνουν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας (website usability & user optimization) μέσω της: φόρμα για προσφορά ή τηλεφωνήστε μας εδώ: 210 2910519. Το website usability & user optimization όπως όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες από την jalp είναι προσορμισμένη στις ανάγκες τις δικής σας εταιρίας σας. Καθώς η χρηστικότητα ενός website (η εμπειρία του χρήστη) είναι η διαφορά μεταξύ μιας αποτελεσματικής και μιας αναποτελεσματικής ιστοσελίδας.

partners 1