6 δωρεάν προσομοιωτές κινητών συσκευών για τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας!

Ενώ αυξάνεται η χρήση των κινητών συσκευών και πιο πολύ των smartphones, δε θα αργήσει να έρθει ο καιρός που το ποσοστό αυτών των χρηστών θα ξεπεράσει το ποσοστό των χρηστών που μπαίνουν και πλοηγούνται από σταθερούς υπολογιστές. Είναι λοιπόν λάθος να αγνοήσει κάνεις τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων στο σχεδιασμό ενός δικτυακού τόπου.

Τι πρέπει να κάνουμε; να δοκιμάσουμε τον ιστότοπο με προσομοιωτή για κινητές συσκευές. Έτσι κάποιος μπορεί να ελέγξει την ανταπόκριση της σελίδας του σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το iPhone, iPad, Android και BlackBerry, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει τις συσκευές στο χέρι. Ο προσομοιωτής επιτρέπει τον εντοπισμό των προβλημάτων και ζητημάτων που μπορούν να διορθωθούν ώστε να έχουμε ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και καλύτερη εμπειρία του χρήστη κινητών συσκευών.

Ορισμένοι κορυφαίοι προσομοιωτές περιγράφονται παρακάτω:

IPAD PEEK -  ιστοσελιδες για κινηταIPAD PEEK (http://ipadpeek.com) – Σας εξασφαλίζει ότι ο δικτυακός σας τόπος είναι συμβατός με το πιο δημοφιλές tablet της αγοράς.

mobilephoneemulator -  ιστοσελίδες για κινητάMobile Phone Emulator (http://www.mobilephoneemulator.com) – Ένας από τους διασημότερους προσομοιωτές με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την μεγάλη ποικιλία πλατφορμών που μπορεί κάποιος να ελέγξει.

responsivepx - δημιουργία ιστοσελίδωνRESPONSIVEPX (http://responsivepx.com) - Το Responsivepx είναι ένας εύχρηστος προσομοιωτής που βοηθά στον έλεγχο για την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης.

Screenfly - δωρεάν προσομοιωτές κινητών συσκευώνSCREENFLY (http://quirktools.com) – Εργαλείο “must” με ευρεία κάλυψη σε πλατφόρμες αλλά και έλεγχο διαφορετικών μεγεθών οθόνης.

responsinator - έλεγχος ιστοσελίδαςResponsinator (http://www.responsinator.com) – O Responsinator βοηθά στην γρήγορη εικόνα ανταπόκρισης στις πιο δημοφιλείς συσκευές, όπως iPhone, iPad, Android, και το Kindle.

Matt Kersley’s Responsive Design Testing Matt Kersley’s Responsive Design Testing (http://mattkersley.com/responsive/) - Γρήγορη εικόνα για την οπτική εμφάνιση σε διάφορα πλάτη ταυτόχρονα.

Οι παραπάνω προσομοιωτές είναι δωρεάν και εύκολοι στη χρήση τους, το mobile view (ιστοσελίδες για κινητά) δεν είναι πολυτέλεια πλέον αλλά πρώτη ανάγκη στην δημιουργία ιστοσελίδων.

Θέλετε μια ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας και συμβατή με όλες τις κινητές συσκευές; Επικοινωνήστε μαζί μας!

partners 1