Από την jalp η νέα σελίδα του xylapavlos.gr. Πρόκειται για τον νέο ιστότοπο της εταιρείας ΠΑΥΛΟΣ, η οποία λειτουργεί εδώ και και 16 χρόνια και ασχολείται με την πώληση καυσόξυλων - Πέλλετ - Κάρβουνα καθώς επίσης εμπορεύεται προσανάμματα, αξεσουάρ τζακιού , ψησταριάς και μπάρμπεκιου και διαθέτει 3 καταστήματα στην Γλυφάδα.

Δώσαμε έμφαση στη δημιουργία ενός user friendly περιβάλλοντος, προς όλες τις mobile συσκευές, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη, αλλά και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του site στους τομείς της διαχείρισης του περιεχομένου και του Search Engine Optimization. 

Υλοποιήσαμε με επιτυχία το νέο ηλεκτρονικο κατάστημα της saintsandheroes.gr που δραστηριοποιείται στην εμπορία χειροποίητων κοσμημάτων και φυλακτών. Δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και φιλικό προς τον χρήστη e-shop που παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, προβάλοντας με μοναδικό τρόπο τα έργα των δημιουργών. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design ώστε να είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή, ενώ εκτός από την έμφαση στο εικαστικό μέρος, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ευκολία χρήσης, στην ασφάλεια και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Οι επισκέπτες μπορούν να ψωνίζουν online τα αυθεντικά προϊόντα της saintandheroes, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια.

Mε χαρά σας ανακοινώνουμε πως η jalp ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο, αναβαθμισμένο site της aegean-cruises.gr.

Η Aegean-cruises δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών στον τομέα του bareboat και crew yacht charter.

Η QPROJECT εμπιστεύτηκε την jalp για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου της site qproject.gr ως συνέργεια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης που υλοποιείται το τελευταίο διάστημα σε συνεργασίας με την jalp, θέτοντας ως κύριους στόχους την αύξηση της αναγνωριστιμότητας, της επισκεψιμότητας και της ανταγωνιστικότητά της επιχείρησης, ώστε ο νέος ιστότοπος να αποτελέσει ένα εργαλείο προβολής και αύξησης των εσόδων και όχι απλά ένα μέσο προβολής.

Η λογική ανάπτυξης της στρατηγικής μας είναι απλή και δομείται σε τρεις κύριους πυλώνες:

Remarkable User Experience (Design) + Add value to user (Content) + Make it Accessible to all (Marketing)

Η jalp ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του νέου site της AUTOCENTER που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην πανέμορφη Σαντορίνη. Το νέο site της εταιρείας αποτελεί ένα σύγχρονο και παράλληλα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες, οι οποίοι μέσω ένός εύχρηστου και αξιόπιστου συστήματος κρατήσεων μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων, το μέσο που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες τους.

Στη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της AUTOCENTER, rentacarsantorini.com, ο επισκέπτης μπορεί να δει εύκολα, γρήγορα και αναλυτικά όλους τους τύπους των αυτοκινήτων που προσφέρονται προς ενοικίαση. 

Ενώ αυξάνεται η χρήση των κινητών συσκευών και πιο πολύ των smartphones, δε θα αργήσει να έρθει ο καιρός που το ποσοστό αυτών των χρηστών θα ξεπεράσει το ποσοστό των χρηστών που μπαίνουν και πλοηγούνται από σταθερούς υπολογιστές. Είναι λοιπόν λάθος να αγνοήσει κάνεις τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων στο σχεδιασμό ενός δικτυακού τόπου.

Τι πρέπει να κάνουμε; να δοκιμάσουμε τον ιστότοπο με προσομοιωτή για κινητές συσκευές. Έτσι κάποιος μπορεί να ελέγξει την ανταπόκριση της σελίδας του σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το iPhone, iPad, Android και BlackBerry, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει τις συσκευές στο χέρι. Ο προσομοιωτής επιτρέπει τον εντοπισμό των προβλημάτων και ζητημάτων που μπορούν να διορθωθούν ώστε να έχουμε ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και καλύτερη εμπειρία του χρήστη κινητών συσκευών.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η jalp ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο, αναβαθμισμένο site της Aegean Wind.

Η Aegean Wind ειδικεύεται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών στον τομέα του bareboat και crew yacht charter.

Από την jalp η νέα σελίδα του sailandculture.com

H jalp συμμετείχε στην υλοποίηση του sailandculture.com , ενός μοναδικού τουριστικού προγράμματος όπου η ιστορία και ο πολιτισμός συναντούν την ιστιοπλοΐα και ο θαλάσσιος τουρισμός μετουσιώνεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χωροχρόνο.

Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας σας καλωσορίζει στο νέο δικτυακό τόπο της jalp και ευχόμαστε να απολαύσετε τη σύγχρονη εμφάνιση, νέα δομή και λογική!

Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για όλες τις υπηρεσίες, τα νέα, της δράσεις και τις νέες δουλειές μας.

Τι κρατήσαμε ίδιο:

Την απλότητα της πλοήγησης, αφού με ένα πέρασμα από την αρχική σελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Χρησιμοποιώντας σωστό και καλό σχεδιασμό ιστοσελίδας βοηθάμε και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του SEO.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούν να γίνουν στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, είναι μόλις αυτή ολοκληρωθεί, να προσπαθήσουμε να βρούμε τι είναι καλύτερο και τι πρέπει να αλλάξουμε για τη βελτιστοποίηση της στις μηχανές αναζήτησης. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας πρέπει πάντα να έχει σαν αφετηρία την κατανόηση του κύριου κορμού των πελατών στους οποίους στοχεύει η ιστοσελίδα.

Σελίδα 1 από 2

partners 1