Η QPROJECT εμπιστεύτηκε την jalp για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου της site qproject.gr ως συνέργεια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης που υλοποιείται το τελευταίο διάστημα σε συνεργασίας με την jalp, θέτοντας ως κύριους στόχους την αύξηση της αναγνωριστιμότητας, της επισκεψιμότητας και της ανταγωνιστικότητά της επιχείρησης, ώστε ο νέος ιστότοπος να αποτελέσει ένα εργαλείο προβολής και αύξησης των εσόδων και όχι απλά ένα μέσο προβολής.

Η λογική ανάπτυξης της στρατηγικής μας είναι απλή και δομείται σε τρεις κύριους πυλώνες:

Remarkable User Experience (Design) + Add value to user (Content) + Make it Accessible to all (Marketing)

Η jalp ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του νέου site της AUTOCENTER που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην πανέμορφη Σαντορίνη. Το νέο site της εταιρείας αποτελεί ένα σύγχρονο και παράλληλα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες, οι οποίοι μέσω ένός εύχρηστου και αξιόπιστου συστήματος κρατήσεων μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων, το μέσο που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες τους.

Στη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της AUTOCENTER, rentacarsantorini.com, ο επισκέπτης μπορεί να δει εύκολα, γρήγορα και αναλυτικά όλους τους τύπους των αυτοκινήτων που προσφέρονται προς ενοικίαση. 

Ενώ αυξάνεται η χρήση των κινητών συσκευών και πιο πολύ των smartphones, δε θα αργήσει να έρθει ο καιρός που το ποσοστό αυτών των χρηστών θα ξεπεράσει το ποσοστό των χρηστών που μπαίνουν και πλοηγούνται από σταθερούς υπολογιστές. Είναι λοιπόν λάθος να αγνοήσει κάνεις τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων στο σχεδιασμό ενός δικτυακού τόπου.

Τι πρέπει να κάνουμε; να δοκιμάσουμε τον ιστότοπο με προσομοιωτή για κινητές συσκευές. Έτσι κάποιος μπορεί να ελέγξει την ανταπόκριση της σελίδας του σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το iPhone, iPad, Android και BlackBerry, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει τις συσκευές στο χέρι. Ο προσομοιωτής επιτρέπει τον εντοπισμό των προβλημάτων και ζητημάτων που μπορούν να διορθωθούν ώστε να έχουμε ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και καλύτερη εμπειρία του χρήστη κινητών συσκευών.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η jalp ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο, αναβαθμισμένο site της Aegean Wind.

Η Aegean Wind ειδικεύεται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών στον τομέα του bareboat και crew yacht charter.

Από την jalp η νέα σελίδα του sailandculture.com

H jalp συμμετείχε στην υλοποίηση του sailandculture.com , ενός μοναδικού τουριστικού προγράμματος όπου η ιστορία και ο πολιτισμός συναντούν την ιστιοπλοΐα και ο θαλάσσιος τουρισμός μετουσιώνεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χωροχρόνο.

Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας σας καλωσορίζει στο νέο δικτυακό τόπο της jalp και ευχόμαστε να απολαύσετε τη σύγχρονη εμφάνιση, νέα δομή και λογική!

Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για όλες τις υπηρεσίες, τα νέα, της δράσεις και τις νέες δουλειές μας.

Τι κρατήσαμε ίδιο:

Την απλότητα της πλοήγησης, αφού με ένα πέρασμα από την αρχική σελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Χρησιμοποιώντας σωστό και καλό σχεδιασμό ιστοσελίδας βοηθάμε και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του SEO.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούν να γίνουν στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, είναι μόλις αυτή ολοκληρωθεί, να προσπαθήσουμε να βρούμε τι είναι καλύτερο και τι πρέπει να αλλάξουμε για τη βελτιστοποίηση της στις μηχανές αναζήτησης. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας πρέπει πάντα να έχει σαν αφετηρία την κατανόηση του κύριου κορμού των πελατών στους οποίους στοχεύει η ιστοσελίδα.

H jalp δημιούργησε ένα σύγχρονο διαδικτυακό κατάλογο, το tarantula.gr, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί και να αναζητήσει εταιρίες ανά περιοχή και κατηγορία αντικειμένου. Ακόμα, οι εταιρίες μπορούν να προβληθούν άλλα και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους δημοσιεύοντας δελτία τύπου ή τα νέα τους, εντελώς δωρεάν. Στόχος του δικτυακού τόπου είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας με έγκυρες πληροφορίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Στο internet έχετε μόλις λίγα λεπτά για να κάνετε εντύπωση και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους να σας εμπιστευτούν. Επενδύστε στην επαγγελματική συγγραφή κειμένων που θα κάνουν την σελίδα σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και θα οδηγήσει σύντομα σε απόσβεση του κεφαλαίου που διαθέσατε για την δημιουργία της εταιρικής σας εικόνας στο διαδίκτυο.

Η jalp συμπληρώνει την υπηρεσία του σχεδιασμού και της κατασκευής ιστοσελίδων που προσφέρει, εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία συγγραφής εταιρικών κειμένων. Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε στον τομέα των επιχειρήσεων και του marketing αναλαμβάνουμε πλέον και την ποιοτική, στοχευμένη και εμπορική συγγραφή των κειμένων της νέας ή ανανεωμένης ιστοσελίδας σας.

Σελίδα 1 από 2

partners 1

Mtracking
© 2015 Jalp Internet Marketing Agency. All Rights Reserved.