Εταιρικό Προφίλ

jalpΗ jalp είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2005, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου υψηλής ποιότητας. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς της είναι το Web Design & Development (Σχεδιασμός Ιστοσελίδας & Ανάπτυξη) και το Internet Marketing.

Η jalp με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει κατέχει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε τεχνολογίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της.

Το πάθος για το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες αποτελούν για εμάς έμπνευση και κινητήρια δύναμη για διαρκή εξέλιξη ώστε να προσφέρουμε πάντα άρτιες λύσεις που να ικανοποιούν και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας όπως αυτές καθορίζονται σε ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Θέτουμε από κοινού ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση του επιχειρηματικού οράματός του.

Οι λύσεις που παρέχουμε για την επικοινωνία και την ανάπτυξη μιας μάρκας ή ενός ονόματος είναι 360°. Είναι πλήρεις και καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την ενδυνάμωση και την προώθησή τους ηλεκτρονικά:

1.      στρατηγικές και συμβουλές (προτάσεις)

2.      δημιουργικός σχεδιασμός ιστοσελίδας

3.      εφαρμογές web και mobile

4.      online marketing

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών μας εκπληρώνει με την σειρά, τους παρακάτω παράγοντες για την επιτυχία σας:

1.      δημιουργία υψηλής ποιότητας επισκεψιμότητας

2.      μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες

3.      αύξηση (πολλαπλασιασμός) της αξίας του πελάτη καθ' όλη τη διάρκεια της συναλλαγής του με την εταιρία.

jalp - Αφοί Γ. Παπαϊωάννου

partners 1